Cégünkről

Üdvözli Önt a SiBO Csomagolástechnikai Kft!

Csomagolástechnikai rendszerszállítók vagyunk. Ennek megfelelően tevékenységünknek épp úgy része az Ön termékének legmegfelelőbb csomagolás tervezése – gondolva annak biztonságára és a szállítási költségek optimalizálására- mint a legyártása. Legyen szó hullámkarton, fólia, vagy hab alapanyagokról, modern szoftverparkunknak köszönhetően kész csomagolási tervvel állunk rendelkezésére, akár még mielőtt a termék kézzelfoghatóvá válna. A 21. század elvárásainak megfelelve azon dolgozunk, hogy termékei számára ideális rendszert fejlesszünk, legyen szó a szállítást és tárolást, vagy a kínálást tökéletessé tevő megoldásokról. És mindezek mellett még a környezetvédelemre gondolunk!

Múltunk és
jelenünk

A tulajdonos német cége, a SiBO Verpackungen 1948 óta foglalkozik rendszerszállítóként csomagolási anyagok gyártásával, kereskedelmével és fejlesztésével. 1997-ben megnyitotta Lepsényben magyarországi dobozüzemét, így létrejött vállalatunk, a SiBO Csomagolástechnikai Kft., mely azóta is folyamatosan bővül.

 Az elmúlt több, mint 20 év termelési és szolgáltatási célú beruházásainak köszönhetően vállalatunk napjainkban is dinamikus növekedést mutat kapacitásban, technológiában és árbevételben egyaránt.

50 ÉV

A tulajdonos német cége, a SiBO Verpackungen 1948 óta foglalkozik rendszerszállítóként kartonok és egyéb csomagolási anyagok gyártásával, kereskedelmével és fejlesztésével.

Telephelyeink Európában:

Németországban, Magyarországon és Litvániában

.

Termékkínálatunk

Termékkínálatunk kiterjed az egyutas, a többutas-, illetve szállítási csomagolásokra, a raklapokra és a különböző társított csomagolási rendszerekre. Szolgáltatási körünknek az innovatív csomagolásfejlesztésen és a csomagolási rendszer megtervezésén felül a kiszállításhoz kötődő logisztikai teendők is részét képezik, köszönhetően saját kamionállományunknak. Rugalmas kiszolgálással és akár kis- és közepes szériák gyártásával is állunk partnereink szolgálatában.

Termékeink >

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére