Környezetvédelem

Cégünk, a SIBO Kft. felelősséggel viszonyul a természeti környezethez.


Fenntartható fejlődésünk kulcskérdése a környezeti erőforrásainkkal való tudatos, és kíméletes gazdálkodás. Ezért gazdasági fejlődésünket a piaci elvárások, valamint a környezeti tényezők együttes figyelembevételével kívánjuk megvalósítani az alapanyag beszerzésétől az értékesítésig. Kötelezőnek érezzük a cég környezetvédelmi tevékenységének folyamatos javítását és a termelés káros környezeti hatásainak csökkentését, illetve minden téren igyekszünk a vonatkozó jogszabályok és a hatósági előírások maradéktalan betartására.


Termékeink fejlesztésekor a vevőink által igényelt csomagolási funkció ésszerű, gazdaságos és esztétikus kielégítése mellett egyenrangú szempontként kezeljük a teljes újrahasznosíthatóságot és a lehető legkisebb anyagmennyiség felhasználását.


Ennek érdekében olyan lépéseket teszünk, mint

  • 100%-ig lebomló hullámlemez megoldások fejlesztése a kevésbé környezetbarát alapanyagok kiváltására is.
  • Folyamatos fejlesztésekkel és szervezési intézkedésekkel csökkentjük a keletkező hulladék mennyiségét. Gyártási hulladékainkat a lehető legmagasabb arányban újrahasznosítjuk, illetve hasznosíttatjuk.
  • Ügyfeleink és munkatársaink számára egyaránt igyekszünk fontossá tenni a környezetvédelem ügyét. Mindezen törekvéseink teljesítésének biztosítéka a társaságnál évek óta sikeresen alkalmazott, az ISO 9001, és az ISO 14001 nemzetközi szabványokat magában foglaló integrált irányítási rendszer.
Tanúsítványaink

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére